Telefon: 0732 246 760

Cazare la Gold House

Despre Gold House

 

Gold House

Inainte de toate trebuie sa va spunem ca acest loc este un privilegiu adresat celor care au un suflet de aur construit din miracolul decentei exprimate in contemplatie si marturisire a vocatiei de a te relaxa in natura. Si nu oricum, ci facut astfel incat amintirile sa-ti poata fi apreciate si de aceia care inca nu ne-au trecut pragul. Nu te astepta sa gasesti acel spatiu in care sa interferezi cu oameni din alte culturi sau cu alte predilectii legate de atmosfera. Este o casa mica construita dintr-o necesitate si nu pentru o asteptare dincolo de limita decentei, insa are ceva al ei carora multora le poate scapa. I-am spus GOLD House pentru ca miezul stralucitor se afla in tine calatorule… Tu innobilezi prin acea trecere a pragului un loc special in care ai fost ales sa-l cunosti. Esti special pentru alegerea ta si pentru preferinta noastra de te gazdui. Asta inseamna ca esti deosebit si ca vei face parte din elita subtire a celor cu care ne-am imprietenit. Suntem o familie mica, dornica de adecvarea unei normalitati careia actuala societate ii displace. Nu facem din acest Gold House o sursa de venit. Ne sunt mai pretioase prieteniile decat aspectul banilor. Ne place sa construim un anturaj special din oameni de calitate care sa vina periodic, sa se relaxeze si sa ne fie parteneri intr-un dialog de calitate . Din acest punct de vedere, locuinta noastra este facuta sa insemne mai mult decat pare la prima vedere. Ce va oferim pana la urma? Pai sa spunem ca una din cele patru camere special amenajate care se integreaza perfect in armonia unui salon si a unei bucatarii in care puteti sa puneti toate fanteziile la lucru. Camere spatioase aflate intr-o incinta in care sunteti invitati sa va manifestati creativitatea si puterea dialogului. Decenta absoluta plasata intr-un decor de o salbaticie aparte in care puteti descoperi destule cat sa aveti ce povesti celor care sunt obisnuiti cu recuzita unei modernitati aparente. Gold House poarta pecetea crucii de aur pe care fiecare o purtam deasupra mirului cu care am fost dramuiti sa-l asezam pe miracolul existentei. Sunteti ca si noi plamaditi din bunatate, iar asta nu ne va fi luata, ci oferita aici odata ce ne vom strange mainile imprejurati de miresmele brazilor.

Pe Barsa o veti cunoaste odata ce buzele tale ii vor atinge susurul curgerii izvorat din varful muntelui. Ea trece aproape de pridvorul pe care l-ai trecut prima data. O vei simti in paraiele smulse dintre creste si o vei recunoaste dupa gustul rece si salbatic al picaturilor ce se strang in valtoarea cascadelor. Este raul de munte care te va ispiti sa-I cauti printre maruntaie pastravul curcubeu care iti va fi servit la masa. Stiu ca iti place calatorule asa cum stiu si gandul ca ti-ai dori sa ramai aici o viata.

De aceea am pus acest loc pe harta sufletului tau si i-am oferit muntelui o bucata de aur pe care astazi tu o innobilezi cu prezenta ta. Si pentru asta iti multumim !

Tags :